Сир плавлений ковбасний ТМ «Вершковий рай»

 Сир плавлений ковбасний

Сир плавлений ковбасний ТМ «Вершковий рай» виробляють з твердого сичужного та кисломолочного сиру з додаванням вершкового масла. Плавлять сир, додаючи особливі солі – плавителі. Свою візитну картку «димний» аромат – ковбасний сир отримує через копчення. Для копчення застосовуються тирсу безпечних, не смолистих сортів дерев: дуб, береза, ясен, вільха. Після цього копчений ковбасний сир є готовим до вживання.

Завдяки технології приготування копченого ковбасного сиру, він зберігає всі корисні якості сирів, з яких був приготовлений. Особливо він багатий кальцієм, білком і фосфором, також, необхідним будьякому людському організму, натрієм. Також сир ковбасний копчений зберігає в собі багато вітамінів, таких як: A, B2, B5, B12, PP і корисним для шкіри і кісткових тканин вітаміном D.


Найменування

Масова частина жиру

Вага одиниці

Вид упаковки

Кількість у ящику

Штрих код
Умови зберігання
Температура Строк зберігання
Сир плавлений ковбасний копчений 40% нефіксована целофанова оболонка 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику штрих-код відсутній -4°С...+4°С 6 місяців
Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений 40% нефіксована целофанова оболонка 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику штрих-код відсутній -4°С...+4°С 6 місяців
Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений з кардамоном 40% нефіксована целофанова оболонка 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику штрих-код відсутній -4°С...+4°С 6 місяців
Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений з паприкою 40% нефіксована целофанова оболонка 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику штрих-код відсутній -4°С...+4°С 6 місяців