Сир плавлений ковбасний ТМ «Вершковий рай» виробляють з твердого сичужного та кисломолочного сиру з додаванням вершкового масла. Плавлять сир, додаючи особливі солі – плавителі. Свою візитну картку «димний» аромат – ковбасний сир отримує через копчення. Для копчення застосовуються тирсу безпечних, не смолистих сортів дерев: дуб, береза, ясен, вільха. Після цього копчений ковбасний сир є готовим до вживання. Завдяки технології приготування копченого ковбасного сиру, він зберігає всі корисні якості сирів, з яких був приготовлений. Особливо він багатий кальцієм, білком і фосфором, також, необхідним будьякому людському організму, натрієм. Також сир ковбасний копчений зберігає в собі багато вітамінів, таких як: A, B2, B5, B12, PP і корисним для шкіри і кісткових тканин вітаміном D. |
Найменування |
Масова частина жиру |
Вага одиниці |
Вид упаковки |
Кількість у ящику |
Штрих код |
Умови зберігання | |
Температура | Строк зберігання | ||||||
Сир плавлений ковбасний копчений | 40% | нефіксована | целофанова оболонка | 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику | штрих-код відсутній | -4°С...+4°С | 6 місяців |
Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений | 40% | нефіксована | целофанова оболонка | 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику | штрих-код відсутній | -4°С...+4°С | 6 місяців |
Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений з кардамоном | 40% | нефіксована | целофанова оболонка | 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику | штрих-код відсутній | -4°С...+4°С | 6 місяців |
Продукт молоковмісний сирний плавлений ковбасний копчений з паприкою | 40% | нефіксована | целофанова оболонка | 2кг фасований/3,6кг (батон цілий) в ящику | штрих-код відсутній | -4°С...+4°С | 6 місяців |